Aanpassingen Wet BIG
Er hebben ons signalen bereikt inzake de voorgenomen wijziging inzake IPL en Laseren en in welke mate dat ook voor de dermaOXY zuurstof behandeling van toepassing zou kunnen zijn.

Minister Schippers heeft op 21 maart 2016 de Tweede Kamer schriftelijk geïnformeerd over de voorgenomen wijzigingen. In dat stuk wordt gesproken over “Aanverwante handelingen waarbij met behulp van energie, in de vorm van licht, ultrasoon geluid of hoogfrequente elektrische stroom de huid wordt behandeld”.

De dermaOXY zuurstof behandeling valt hier NIET onder.
Deze treatment is een non-invasieve behandelmethode gericht op een huidverbetering, zonder een directe aantasting of aanpassing van de celstructuur. Uiteraard is het doel van de dermaOXY zuurstof behandelmethode de huid te verbeteren en ja, wanneer de huid verbeterd is, zal de celstructuur anders zijn. Maar dit is niet wat bedoeld wordt of gelijk gesteld wordt met hetgeen minister Schippers in haar voorstel voorstaat.

De dermaOXY zuurstof behandeling is veilig, niet gevaarlijk en kan geen directe schade toebrengen. De dermaOXY machine heeft GEEN RF, HF, naaldjes of andere elektrische of elektronische toepassingen.

BIG garantie
Vanwege  en om deze onrust weg te nemen geeft B&W Cosmetics een zogenaamde BIG Garantie. Een ieder die vanaf 21 maart 2016 een dermaOXY zuurstof machine bij ons koopt krijgt het volledige aankoopbedrag terug wanneer uiteindelijk blijkt dat de dermaOXY zuurstof treatment toch onder de werking van deze BIG wijziging komt te vallen.

Voor bestaande klanten geldt uiteraard ook een BIG garantie. Een ieder die bij B&W Cosmetics een dermaOXY zuurstof machine heeft gekocht, ooit, krijgt de boekwaarde van de dermaOXY zuurstof machine retour wanneer blijkt dat de dermaOXY zuurstof treatment toch onder de werking van deze BIG wijziging komt te vallen.

 

 

 

Video's

Bekijk verschillende video's in ons archief
Neem contact op met B&W Cosmetics