INTENSIVE COLLAGEN CARE SERUM

   

 

  • Actieve vochtversterker

  • Vermindert veroudering

  • Activeert de celstructuur van uw huid

  

Begin uw huidverzorgingsroutine met een extra boost van vocht en een effectieve versteviging van uw huid. DermaOXY X-LINK COLLAGEN CARE SERUM heeft een samentrekkend effect op de collageenvezels en voorkomt dat de huid verouderd. Tegelijkertijd wordt de eigen aanmaak van collageen door je huid gestimuleerd, zodat je huid in slechts 14 dagen een vollere en stevigere uitdrukking krijgt.

De actieve ingrediënten in dermaOXY X-LINK COLLAGEN CARE SERUM activeren zowel celopbouw als celvernieuwing, zodat uw huid uiteindelijk sterker wordt en wordt opgebouwd uit nieuwe, sterke cellen. DermaOXY X-LINK COLLAGEN CARE SERUM is vooral effectief op de verticale lijnen van uw gezicht.


Door extra vocht toe te voegen met cross-linked hyaluron, krijgen zowel de bovenste als de onderste huidlagen de meest optimale condities om de eigen processen te versterken en zo de tekenen van veroudering te verminderen.

Hoe gebruikt u DermaOXY INTENSIVE COLLAGEN CARE SERUM
U zult het grootste effect van dermaOXY X-LINK COLLAGEN CARE SERUM ervaren als u het gebruik combineert met onze dermalRollings in de kliniek of als thuisbehandeling. Rol eerst het gewenste gebied met uw dermalRollings en breng vervolgens een dunne laag dermaOXY X-LINK COLLAGEN CARE SERUM aan. Herhaal dit totdat je huid verzadigd is.

Als u dermaOXY X-LINK COLLAGEN CARE SERUM gebruikt zonder dermalRolling, breng dan een dun laagje aan op een pas gereinigde huid en masseer de crème in de huid. De hoeveelheid varieert afhankelijk van hoe droog uw huid is. Herhaal dit totdat je huid verzadigd is.

 

actieve ingrediënten
Gehydrolyseerd collageenpeptide, Hyaluronzuur, Cross linked gehydrolyseerd hyaluron, Omega 3,6,9
Vitamine A, C, E, F, B1, B2, K
Producten zijn natuurlijk en bevatten geen parabenen

 

INTENSIVE COLLAGEN CARE SERUM