dermaOXY INTENSIVE SERUM

   

 

  • Verhoogt de aanmaak van collageen

  • Vermindert de vorming van nieuwe rimpels

  • Spier ontspannend

 

 Genomineerd voor product van het jaar 2021

 
 

DermaOXY INTENSIVE ANTI-AGE SERUM is een wondermiddel voor uw dagelijkse huidverzorgingsroutine. Met het hoge gehalte aan Vitamine C wordt er bij de aanmaak van het collageen extra aanmaak gegeven, wat de elasticiteit van je huid verhoogt, verloren volume opvult en de fijne lijntjes vermindert.


Met een unieke combinatie van hyaluronzuur, algenextract en het SYN-AKE-peptide heeft DermaOXY INTENSIVE ANTI-AGE SERUM een spierontspannend effect op je huid terwijl de vochtbalans de hele dag behouden blijft. De actieve hyaluronzuurcomponenten geven je huid een vochtboost, waardoor ze een hernieuwde frisheid en een jongere uitstraling krijgt.


DermaOXY INTENSIVE ANTI-AGE SERUM is uitermate geschikt om het effect van onze zuurstofbehandeling te verlengen.

Hoe gebruikt u dermaOXY INTENSIVE SERUM
U zult het grootste effect van DermaOXY INTENSIVE ANTI-AGE SERUM ervaren als u het gebruik combineert met onze dermalRollings in de kliniek of als thuisbehandeling. Rol eerst het gewenste gebied met uw dermalRollings en breng vervolgens een dunne laag DermaOXY INTENSIVE ANTI-AGE SERUM aan. Herhaal dit totdat je huid verzadigd is.


Als u DermaOXY INTENSIVE ANTI-AGE SERUM gebruikt zonder dermalRolling, breng dan een dunne laag aan op een pas gereinigde huid en masseer de crème in de huid. De hoeveelheid varieert afhankelijk van hoe droog uw huid is. Herhaal dit totdat je huid verzadigd is.

actieve ingrediënten
HYALURONZUUR NATRIUMHYALURONAAT ASCORBYLPALMITAAT ALGEA-EXTRACT PEPTIDE COMPLEX SQUALANE SYN - AKE SOD - SUPEROXIDE DISMUTASE GEHYDROLYSEERD SOJA-EIWIT
Producten zijn natuurlijk en bevatten geen parabenen