dermaOXY

X-Link serum

   

 

dermaOXY X-LINK Serum richt zich op de reconstructie van de collageenvezels, met een cross-linked hyaluron voor het hydraterende effect.

De samenstelling van het Peptide complex in het dermaOXY X-LINK Serum helpt actieve stamcelactivatie te activeren met een groot effect op de collageenvezels. X-Link heeft een speciale focus op EFG (Epidermis Growth factor) en het vermogen om dermis en epidermis actief te herbouwen

De cross-linked hyaluro zorgt ook voor een uitzonderlijk verhoogde vochtabsorptie in dermis, samen met de bekende Hyaluron componenten, maakt gebruik van Cross-Linked om alle hyaluron componenten aan elkaar te binden . Het resultaat is tot 5 keer meer vocht in de cellulaire structuur. Het "cross-linked" hydraterende effect komt na verloop van tijd vrij.

 


Toepassing:

dermaOXY X-LINK Serum is geschikt voor alle huidtypes.

Het wordt gebruikt in de kliniek en toegepast met de dermaOXY zuurstofmachine.

Doe 3-4 pipetten in de airbrush en voer de behandeling uit zoals voorgeschreven in de handleiding van de dermaOXY zuurstofmachine.

X-LINK Serum wordt aanbevolen voor het verouderen van de huid - wordt gebruikt voor klanten met diepe rimpels waar een onmiddellijk effect gewenst is.