Diamantbrasie

De Micro Diamant Curve, een uniek drie in één systeem waarmee diverse behandelingen kunnen worden uitgevoerd op lichaam en gezicht. Biedt door voorbehandeling met de Diamanbrasie een beter resultaat op al uw huidige behandelingen.

  1. Diamantbrasie

Met behulp van de steriele diamanten slijpkoppen, kunnen de bovenste dode huidcellen weggehaald worden zodat nieuwe cellen zich sneller vormen. Door de vacuum worden de dode huidcellen ‘opgezogen’ en afgevoerd. Het resultaat is een gezondere en frissere uitstraling. Diamantbrasie is ook een goede pre-behandeling voor het dieper inwerken van serums / ingrediënten in de huid. Dit resulteert in een betere opname van werkstoffen en verhoogde celactiviteit.

     2.  Warm / koud hamer

De koude functie wordt gebruikt om de huid te kalmeren en poriën te sluiten. De warmte functie helpt de poriën te openen en maakt een snellere opname van crèmes / serums mogelijk.

     3.  Ultrasoon

Geluidsgolven met een miljoen trillingen per seconde warmt de huid op, versnelt de bloedsomloop, ontspant de spieren en maakt de huid meer ontvankelijk voor verdere behandelingen. Heeft tot resultaat: een jongere en frissere huid.

     4. Skin scrubber

Door middel van elektrische geleiding, zonder het uitoefenen van druk op de huid, makkelijk comedonen verwijderen bij uw cliënten.

De aanschafprijs van een Diamantbrasie is € 1.195,-

 

Uniek van de Diamantbrasie van B&W Cosmetics is zijn prijs. Bent u op zoek naar een manier om meer resultaat uit uw huidige behandelingen te halen. Wilt u huidverbetering aanbieden voor een voordelige prijs neem dan contact met ons op en wij demonstreren u vrijblijvend het systeem.