LED therapie

Led therapie ( Light Emitting Diode )is een huidverbeterende therapie waarbij verschillende soorten licht met een bepaalde frequentie worden gebruikt. Start nu ook met het aanbieden van deze populaire behandeling.


Wat is uw voordeel van de B&W Cosmetics Led Therapie:

• Het apparaat is zeer gunstig geprijst.
• Hierdoor is de behandeling voordelig aan te bieden.
• Het apparaat is simpel verplaatsbaar.
• Te plaatsen bij iedere ( behandel) stoel.
• Extra omzet zonder tijdverlies.
• Behandel meerdere cliënten tegelijk
• De combinatie met DermaOXY en Diamantbrasie is zeer mooi

Extra omzet!

Bied LED therapie aan in kuurverband. Twee tot drie keer per week komt uw cliënt naar de salon. Werkt u met meerdere cabines dan is dit ideaal om lege stoelen te vullen. U hoeft zelf niet bij de behandeling aanwezig te zijn. Werkt u met één cabine dan kunt u tijdens de LED behandeling een andere behandeling uitvoeren. Dubbele omzet in dezelfde tijd.

Hoe werkt LED therapie?

Licht in een bepaalde golflengte wordt ingezet om de huid te verbeteren. De resultaten zijn met name zeer succesvol bij het behandelen van acne en het verstevigen van de huid door een betere collageen aanmaak.

Rood licht: De golflengte van het gebruikte rode licht stimuleert het 
produceren van de fibroblasten bij aanmaak van collageen en elastine vezels. Fibroblasten worden 5x sneller geproduceerd.
De huid krijgt hierdoor aanzienlijk meer spankracht, voelt steviger en verbeterd de huidstructuur.
Ook de doorbloeding wordt gestimuleerd en zonschade wordt verminderd.

Blauw licht: De golflengte van het blauwe licht komt iets minder diep in de huid. Het heeft een zeer reinigende werking. De aanmaak van de propioni bacterie wordt geremd waardoor de behandeling heel positief werkt op de onzuivere en acnè huid.

Bewezen effectief.

Studies bij de NASA hebben bewezen dat LED therapie genezend werkt op wonden en de groei van huidweefsel bevorderd. Klik hier voor het document van de NASA.

De normale aanschafprijs van de LED therapie is € 2.395,-