Hyaluron serum

dermaOXY Hyaluron Serum is een effectief serum voor het verminderen van rimpels en fijne lijntjes.

Dit serum heeft een hoog gehalte aan hyaluronzuur, een natuurlijk onderdeel van het bindweefsel van de huid. Hyaluronzuur bindt actief vocht aan de huid, en samen met de andere ingrediënten vermindert dit allerlei rimpels en fijne lijntjes.
Syn serum

dermaOXY SYN Serum heeft een hoog gehalte aan hyaluronzuur, algenextract en SYN - AKE peptide dat, in combinatie met de andere ingrediënten, actief rimpels en fijne lijntjes in de huid gladstrijkt. SYN Serum zorgt ervoor dat de spieren in het gezicht ontspannen, wat de vorming van rimpels voorkomt.
X-LINK serum

dermaOXY X-LINK Serum richt zich op de reconstructie van de collageenvezels, met een cross-linked hyaluron voor het hydraterende effect.
INTENSIVE COLLAGEN CARE SERUM

  • Actieve vochtversterker
  • Vermindert veroudering
  • Activeert de celstructuur van uw huid

 

Begin uw huidverzorgingsroutine met een extra boost van vocht en een effectieve versteviging van uw huid. DermaOXY X-LINK COLLAGEN CARE SERUM heeft een samentrekkend effect op de collageenvezels en voorkomt dat de huid verouderd. Tegelijkertijd wordt de eigen aanmaak van collageen door je huid gestimuleerd, zodat je huid in slechts 14 dagen een vollere en stevigere uitdrukking krijgt.
Intensive serum

  • Verhoogt de aanmaak van collageen
  • Vermindert de vorming van nieuwe rimpels
  • Spier ontspannend


DermaOXY INTENSIVE ANTI-AGE SERUM is een wondermiddel voor uw dagelijkse huidverzorgingsroutine. Met het hoge gehalte aan Vitamine C wordt er bij de aanmaak van het collageen extra aanmaak gegeven, wat de elasticiteit van je huid verhoogt, verloren volume opvult en de fijne lijntjes vermindert

Ons nieuwe product INTENSIVE Moisturizer Serum behoort tot de laatste 5 finalisten voor de titel ′′ Deense product van het jaar ′′
Intensive serum en dermalRoller

  • Verhoogt de aanmaak van collageen
  • Vermindert de vorming van nieuwe rimpels
  • Spier ontspannend


Combinatie aanbieding met dermalRolling
Haarserum

dermaOXY Scalp Serum is bijzonder goed voor droge en schilferige hoofdhuid. Het serum bevat een haarvitaminecomplex dat de individuele haarstam voedt. dermaOXY Scalp Serum is ook geschikt voor gekleurd, versleten en beschadigd haar.
Video's

Bekijk verschillende video's in ons archief
Neem contact op met B&W Cosmetics