dermaOXY in de Boerlanderij

Al jaren ben ik geïnteresseerd in zuurstoftherapie voor de huid.

Ik had er al veel over gelezen, de mooie resultaten bij bekende Nederlanders en internationale sterren. Het natuurlijke proces in de huid stimuleren en verbeteren met zuurstof en hyaluronzuur leek mij de perfecte combinatie.

 

Sinds 2005 bestaat onze schoonheidssalon, Boerlanderij Luxury Beauty.

Wij bieden gezichtsbehandelingen, workshops, wimperextentions, wimperlift, waxing, chemische peelingen, massages en visagie. De uitbreiding naar huidverbetering middels apparatuur zat er aan te komen…

Een paar maanden geleden besloot ik dermaOXY te benaderen, dit ging heel soepel en een demonstratie behandeling werd direct ingepland.

Alie Geerts kwam bij ons in de salon met het apparaat en bijbehorende producten. Ze was heel enthousiast en beschikt over veel kennis. Na de demo was ik overtuigd, wat een prachtige behandeling en mooi resultaat, het model was ook erg tevreden.

Een week later hebben we de stap gezet en de start order geplaatst bij B&W Cosmetics. Fijn is dat het bedrijf direct reageert en supersnel levert. Alie is nog eens gekomen en heeft op locatie mij en mijn collega getraind om natuurlijk ook zelf de behandelingen professioneel uit te kunnen voeren.

 

In overleg was het Open Huis ingepland, dit is een dag dat klanten een proefbehandeling kunnen ondergaan en zelf ervaren hoe geweldig het is. Alie voert dan de behandelingen uit en laat duidelijk het voor/na verschil zien aan de klant. Wat een enthousiasme deze dag! Er zijn direct een mooi aantal mensen gestart met de kuur.

De nabestellingen bij B&W Cosmetics gaan heel gemakkelijk via de site en worden de volgende dag al geleverd, top! De korte lijntjes met B&W Cosmetics en contactpersoon Alie geven ons een vertrouwde indruk. Wij zijn erg tevreden met de aanschaf van het dermaOXY apparaat en de bijbehorende producten. Vanaf het eerste telefonische contact is er een goede samenwerking, B&W Cosmetics bedankt!

Vriendelijke groet,

Danica Kleindienst

Boerlanderij Luxury Beauty

www.boerlanderij.nl

 

 

 

Terug naar de vorige pagina.

Video's

Bekijk verschillende video's in ons archief
Neem contact op met B&W Cosmetics