WOW dermaOXY bij Nicolien Franken

 

Mijn ervaringen met dermaOXY

Het dermaOXY zuurstof apparaat was voor mij het apparaat dat ik zocht om op een natuurlijke manier aan huidverbetering te doen. Het is een prachtige behandeling met een direct  zichtbaar resultaat.

B&W Cosmetics heeft mij op een geweldige manier ondersteund door middel van een doeltreffende advertentie opmaak, een mooie banner voor in de salon en niet te vergeten de trainingen van Alie Geerts.

 

Zij is mijn vraagbaak, altijd bereikbaar en welwillend om te helpen. Bovendien verzorgde zij ook de demonstratiedag. De aanvraag was bij mij zo groot dat niet alle mensen in één dag geplaatst konden worden. Het zijn er uiteindelijk dus zelfs twee geworden, ook hier maken ze bij B&W Cosmetics geen probleem van.

 

De demonstratie dag zelf was geweldig, de klanten waren enthousiast over het direct zichtbare resultaat. Deze dag heeft geleid tot de verkoop van heel veel kuren, mede dankzij de tomeloze inzet van Alie.

De interesse in de dermaOXY behandelingen heeft ook mijn verwachtingen overtroffen. Ik ben dus ook erg blij met alle nieuwe klanten en de extra omzet die het heeft opgeleverd.

 

De aanschaf van dit apparaat is een boost voor zowel mijzelf als voor mijn praktijk geweest!

Ik raad het apparaat iedereen die nog twijfelt absoluut aan!

 

Nicolien Franken

http://www.schoonheidssalon-nicolienfranken.nl/

 

Terug naar de vorige pagina.

Video's

Bekijk verschillende video's in ons archief
Neem contact op met B&W Cosmetics