Concepten

B&W Cosmetics biedt meerdere concepten. Als salon of kapsalon werken met concepten geeft een betere klantenbinding, een trouwe klantenkring en een hoger omzetresultaat.

B&W Cosmetics heeft meerdere concepten voor u uitgedacht.
Deze concepten worden al enige jaren zeer succesvol toegepast door de salons die met ons samenwerken.


Hoe uitgebreid u het concept aanbiedt aan uw cliënt bepaald u zelf.
B&W Cosmetics biedt voldoende mogelijkheden om het concept en daardoor de omzet die u per uur maakt flink uit te breiden.

Als basis begint u met het aanbieden van DermaOXY zuurstofbehandeling.

Uiteraard is deze uit te breiden met een aantal opties om nog meer resultaat te bieden. Hierbij zijn bijvoorbeeld de LED therapie, de diamantbrasie en de dermalroller goed in te zetten.

Er is een aantrekkelijk startpakket voor u uitgewerkt. Voor de kapsalons is er ook een aantrekkelijk startpakket. Uiteraard kan er altijd voor u persoonlijk een op maat gemaakt concept worden besproken.

Voor de schoonheidssalon start u al vanaf € 2.350,- ( compleet uitgeruste machine ).

Na 2 tot 3 maanden heeft u deze investering meestal al terugverdiend.

Uw start pakket bevat altijd marketing materiaal, een training en een  demodag. Deze worden verzorgd door onze vertegenwoordig(st)er.

Later uw concept uitbreiden is altijd mogelijk.

B&W Cosmetics heeft speciale "menukaarten" ontwikkelt om een abonnement op maat te kunnen aanbieden aan uw cliënt. Het is een zeer effectieve verkoop tool. Deze wordt voor uw salon ook op maat gemaakt bij aanschaf van het systeem.

Met u bespreken we welke behandelingen voor welke prijs u wilt gaan aanbieden en dan brengen wij dit op de overzichtelijke menukaart in zichtelijk.

Klik hier voor het aanvragen van een demonstratie bij u in de salon