Dermarollings

DermalRollings is een huidverjongende behandeling. De roller bevat micronaaldjes waarmee over de huid gerold wordt. Dit creëert duizenden 'micro channels' (micro gaatjes) in het huidoppervlak. Ideaal te combineren met DermaOXY zuurstoftherapie.

Micro channels openen tijdelijk de poriën van de huid, zonder dat de huid beschadigd wordt. Dit zorgt er voor dat de huid meer doordringbaar is voor de voedingsstoffen en ingredienten die zich in het dermaOXY serum en producten bevinden. Dit maakt de impact van de behandeling op de huid significant hoger. Daarnaast zal de huid zich moeten inspannen om de microgaatjes weer te dichten. Zo wordt het huideigen herstellingsvermogen gemotiveerd waarbij de productie van twee sleutel proteines: het collageen en elastine, wordt verhoogd. Dit helpt mee de huid er steviger, zachter, frisser en er meer verzorgd te laten uit zien.

   

De voordelen van onze DermalRollings zijn:

  1. Een veel efficiëntere opname van serums, cremes, maskers, lotions, oliën, etc., omdat de huid open is gesteld door de microgaatjes.
  2.  De actieve ingrediënten kunnen veel gemakkelijker, sneller en beter worden opgenomen.
  3. De huid zal jonger, dikker en strakker aanvoelen dan na een
  4.     traditionele behandeling. Kortom de huid ziet er gezonder uit.
  5. De behandeling is makkelijk, veilig en snel uit te voeren (in ongeveer vijf minuten). 
  6. Het gebruik van de DermalRollings van 0,2 mm zorgt ervoor dat het opname vermogen van de werkstoffen 200x méér is dan dat het op normale wijze wordt aangebracht.
  7. Deze behandeling is geschikt voor alle huidtypes.