dermaOXY Skin Care

Huidverbetering met zuurstoftherapie. Biedt uw cliënt een 3 tot 6 jaar jonger uitziende huid. Pak rimpeltjes, een doffe en vale huid nu effectief aan. Zonder chirurgie!

Met de dermaOXY zuurstoftherapie haalt u een effectieve en betaalbare behandeling in huis. Voor de prijs van een traditionele behandeling geeft u nu een huidverbeterende behandeling.

Het geeft uw cliënt het voordeel om in financieel moeilijkere tijden een top behandeling  te kiezen in uw salon voor een lagere prijs.

Biedt een concept.

Door de behandeling in de vorm van een kuur aan te bieden vergroot u het resultaat en de bindt u uw cliënt voor langere tijd aan uw salon.
Al vanaf €395,- ( adviesprijs) biedt u uw cliënt een kuur van zes behandelingen inclusief producten.

Bewezen marketing formule.

Om nieuwe cliënten de weg naar uw salon te laten vinden hebben wij een bewezen marketing formule. Deze formule wordt al jaren succesvol in de praktijk gebracht door onze pilot salon en alle depositaires. Lees in hun testimonials meer over hun ervaringen. deze formule wordt u uiteraard gratis aangeboden bij aanschaf van het apparaat.

De aanschafprijs van de dermaOXY zuurstof machine is ook zeer aantrekkelijk. De meeste depositaires hebben de aanschafprijs na hun eerste demonstratiedag al volledig terug verdiend. Een specialist van ons bedrijf komt u deze dag bijstaan en helpt u met de verkoop van de eerste behandelingen.

Hoe werkt de behandeling?

Naar mate we ouder worden, vermindert de toevoer van zuurstof naar de huid. Hoe minder zuurstof de huid kan opnemen, hoe slechter de stofwisseling tussen de cellen werkt. Met als gevolg: vale huid, rimpels en huidverslapping. Met dermaOXY zuurstoftherapie bewerkstelligen we een betere doorbloeding, aanmaak van collageen en elastine voor een stevige huid en worden uw rimpels effectief aangepakt.

Met een airbrush wordt in ongeveer 20 tot 30 minuten een speciaal serum dieper in de huid gebracht door het zuurstof. De behandeling werkt zeer aangenaam en ontspannend,voelt aan als een frisse zomerbries en geeft direct zichtbaar resultaat.

De behandeling is perfect te combineren met onze DermalRollings. Maar ook inzetbaar bij uw huidige behandelaanbod.