DermaOXY hoofdhuid

Een mooie en volle haardos. Dit zijn de effecten van de DermaOXY zuurstoftherapie voor de hoofdhuid. Bied een betaalbaar verzorgingspakket voor gezonder, dikker en elastischer haar.

 

De dermaOXY-behandeling is vernieuwend en biedt kappers iets om zich mee te onderscheiden van andere salons. Het voordeel is dat de investering gering is en het belangrijkste natuurlijk dat het ook echt werkt!

Doordat de behandeling gemakkelijk is uit te voeren, zijn de verdiensten binnen twintig minuten zeer interessant. Ook uw stagaire kan deze behandeling uitvoeren.

De behandeling duurt slechts 20 minuten. Het beste resultaat wordt bereikt met een kuur. Mensen komen hierdoor ook vaker in de kapsalon terug, wat ook een aantal extra verkoopmomenten creëert. 

Hoe werkt de behandeling?

DermaOxy voedt het levende deel van het haar, hersteld en beschermd de hoofdhuid. Er wordt een gezonde situatie gecreëerd waarin het levende deel van het haar (het haarzakje) in de meest gezonde vorm kan groeien.

Door middel van een 90% zuivere zuurstof en een gepatenteerde airbrush-techniek wordt een speciaal serum onder druk (maar op aangename wijze) op de hoofdhuid aangebracht. Door deze techniek dringen de kleiner gemaakte deeltjes van het serum gemakkelijk dieper in de huid. Dit stimuleert de celvernieuwing en versterkt de elasticiteit, kracht en groei van het haar.

Het serum biedt tevens protectie tegen oxidatie en veroudering en ook de haarkleur blijft beter behouden. De vochtbalans wordt door de synergie tussen het zuurstof en serum hersteld, terwijl het haar en de hoofdhuid worden gevoed. De zuivere zuurstof stimuleert de microcirculatie van de bloeddoorstroming waardoor voedingsstoffen en vitamines makkelijker worden opgenomen en afvalstoffen, zoals toxines en andere vrije radicalen, sneller worden afgevoerd.

De bijhorende shampoo en tonic – voor thuisgebruik – verbeteren het haar aanzienlijk en ook de resultaten bij psoriasispatiënten en mensen die last hebben van een schilferige hoofdhuid (roos) zijn zeer goed te noemen.

Wij nodigen u uit om zelf de behandeling gratis en geheel vrijblijvend te ervaren. Belt u ons voor een afspraak of kom langs in onze pilot salon voor een demonstratie.