dermaOXY FACE WASH

   

 

  • Voorkomt verstopte poriën

  • Effectieve reiniging die de vochtbalans in stand houdt

  • Heeft een ontstekingsremmend en rustgevend effect op de geïrriteerde huid

 

 

 

 

 


De dagelijkse reiniging van uw gezichtshuid is essentieel om het maximale uit de verzorgingsproducten te halen. DermaOXY FACEWASH verwijdert voorzichtig en effectief vetten, vuil en make-up van uw huid zonder al het vocht te verwijderen. Bovendien heeft het een milde exfoliërende werking, waardoor uw huid zacht, fris en stralend blijft.

Tegelijkertijd is dermaOXY FACEWASH bijzonder geschikt als uw huid geïrriteerd is. De actieve ingrediënten hebben een ontstekingsremmend en rustgevend effect op de gevoelige en geïrriteerde huid.

DermaOXY FACEWASH is geschikt voor alle huidtypes

Hoe dermaOXY FACE WASH te gebruiken
Gezicht met water afspoelen en neem ca. een theelepel FACEWASH in de hand. Wees voorzichtig met de dosering, aangezien dermaOXY FACEWASH erg geconcentreerd is. Schuim de zeep op en masseer het over het hele gezicht. Spoel de zeep vervolgens af met water. U kunt dermaOXY FACEWASH prima gebruiken voordat u onze verzorgingsproducten of zuurstofbehandeling gebruikt.

actieve ingrediënten
CAMELLIA SINENSIS LEAF EXTRACT CITRUS PARADISI FRUIT EXTRACT GEHYDROLYSEERD SOJA EIWIT SALIX ALBA SCHORS EXTRACT NATRIUM PCA
Producten zijn natuurlijk en bevatten geen parabenen