Bedrijfsmissie

De mensen achter B&W Cosmetics komen enerzijs uit de praktijk en anderzijds uit de financiële wereld. Hiermee hebben we een juiste balans weten te creeëren voor u als partner.

B&W Cosmetics stelt zich tot doel om de beste apparatuur en huidverbeterende producten te leveren aan professionele schoonheidsspecialisten, kapsalons, huidtherapeuten en klinieken in Nederland en België. Door openheid, eerlijkheid en het streven naar succes bij onze klant (d.m.v. het aanreiken van gratis marketingtools en onze jarenlange ervaring in de schoonheidsbranche) creëren we een win win situatie voor beiden.

Uit ervaring weten we dat veel salons de hoge investering voor IPL en laser systemen niet kunnen maken. Om deze drempel weg te nemen bieden wij b.v. de IPL apparatuur gratis aan in uw salon. Maakt u omzet dan krijgen we een win win situatie door ons unieke concept. Uiteraard staat begeleiding bij ons hoog in het vaandel. 

Ook het aanbieden van behandelingen die meer doen als alleen de traditionele behandelingen is een groeiende markt. Ook hiervoor zijn de aanschafkosten vaak erg hoog voor de schoonheidsspecialist. Als antwoord hierop bieden wij een uniek systeem met zuurstoftherapie voor huid en hoofdhuid. Dit is compleet in lijn met de wellness trend en biedt de professionele schoonheidsspecialist, huidtherapeut en / of kapsalon de mogelijkheid een unieke behandeling aan te bieden die huidverbeterend en ontspannend werkt.


Hiermee biedt B&W Cosmetics de mogelijkheid om uw omzet op een gemakkelijke manier te verhogen.
Dit door de zeer hoogwaardige kwaliteit van de apparatuur en producten, alsmede de gunstige tarieven hiervan en de persoonlijke begeleiding.
Deze kenmerkt zich door de ware interesse in u en uw onderneming en het geven van adviezen op gebied van marketing.

 

Alle voordelen op een rij:

  • Ons doel is om jou als schoonheidsspecialist zo plezierig mogelijk te laten werken met betaalbare maar kwalitatief goede apparatuur.
  • Wij willen je graag kennis laten maken met onze producten door een proef behandeling aan te bieden.
  • Dit is ook de manier hoe je jouw klanten kan benaderen Je biedt je klanten gratis ( of tegen kleine vergoeding) een demonstratie aan.
  • Door middel van de bewezen methode sampling, try before you by, methode krijg je veel meer mensen in je salon.
  • Wij zijn ervan overtuigd dat zelfs de kleine salons op deze manier uniek kunnen zijn