Marketing

Naast vakkennis is een goed marketing plan het succes van uw salon. Uit ervaring weten we ook dat u hier meestal niet voor opgeleid bent en dat het veel tijd kost. B&W Cosmetics maakt het u direct een stuk makkelijker.

Winstgevende PR en Marketingtools

Het marketing bureau dat de reclame uitingen voor onze pilot salon Being You maakt, biedt u de mogelijkheid de advertenties voor een vast laag bedrag aan te passen in de stijl van uw salon. Al deze advertenties hebben zich al bewezen.

Tevens krijgt u dan van ons een inlogcode voor deze website waarvandaan u gemakkelijk voorbeeldadvertenties en tips kunt downloaden die direct in de praktijk toepasbaar zijn.

Advertorials en redactionele artikelen staan voor u klaar.

Tijdens een opendag van definitief ontharen en / of verwijderen tatoeages in uw salon, leren wij u ook hoe u uw bestaande producten en diensten kunt Up en Crosssellen aan uw cliënten.

 

Ondersteuning van het merk DermaOXY.

Regelmatig organiseren wij opfrisdagen voor dermaOXY. Niet alleen wordt u bijgepraat over de huid en hoofdhuid behandel technieken, maar ook de commerciële mogelijkheden komen uiteraard aan bod.

Ook combinatie mogelijkheden zoals Diamantbrasie <-> dermaOXY en / of dermaOXY <-> LED therapie komen aan bod.

Voor u de gelegeheid om uw kennis op te frissen en te leren van ervaringen van collega's.

U leert te werken met een zeer succesvolle formule dat ervoor zorgt dat u cliënten voor een langere periode aan uw salon bindt.