Mariëlle Otten over dermaOXY

Als oude rot in het vak (18 jaar schoonheidsspecialiste) besloot ik in juni 2012 voor mezelf te beginnen.

Een heel grote stap waar ik zeker geen spijt van heb gekregen!

Na jarenlange ervaring ken ik de ins- en outs en probeer ik steeds op de hoogte te blijven en de salon te verbeteren met de nieuwste technieken op het gebied van huid- en lichaamsverzorging. 

In september 2013 werd ik gebeld door Alie Geerts van B&W Cosmetics over de Derma OXY zuurstoftherapie en we maakten een afspraak voor een proefbehandeling op mijzelf.

Ik ben niet gauw onder de indruk van een behandeling, maar dit resultaat was echt geweldig en past precies bij het concept van mijn schoonheidssalon. Vernieuwend, 100% natuurlijk en direct zichtbaar resultaat is wat de consument wil tegenwoordig. 

De demonstratiedag, die bij het startpakket in zit, vond plaats afgelopen december op de Ladies Night hier te Coevorden, het was een groot succes!

Alie was de hele avond aanwezig en gaf uitleg en proefbehandelingen aan geïnteresseerden, ze waren allemaal onder de indruk van het resultaat, en dat in zo’n korte tijd!

Ik heb hier dan ook veel nieuwe klanten aan over gehouden. 

Ook met vragen kun je altijd terecht, zowel bij B&W cosmetics als bij Alie zelf, wanneer dan ook.


Soms borrelt er een vraag op in het weekend, maar ook dan staat Alie voor je klaar.  De service is top!

B&W cosmetics biedt een totaalconcept, eventuele gespreide betaling bij aanschaf van het apparaat is mogelijk.

Maar na 1 demonstratiedag heb je bijna het aanschafbedrag van het apparaat al weer terugverdiend met alle nieuwe afspraken! 

Ik ben heel blij en tevreden met mijn keuze voor B&W cosmetics en dat ik mijn klanten deze bijzondere behandeling kan aanbieden als voorlopig enige salon in Drenthe! 

Mariëlle Otten

Schoonheidssalon voor Huidverbetering Beautique Mariëlle, Coevorden