dermaOXY DAY PROTECTING CREAM 

   

 

 

 

  • Gaat vochtverlies tegen en verhoogt de zuurstofopname

  • Beschermt tegen vrije radicalen

  • Vermindering van donkere vlekkenJe huid heeft dagelijks bescherming nodig tegen vochtverlies en schadelijke invloeden van de zon, onzuiverheden en voeding. DermaOXY DAY PROTECTING CREAM vult het natuurlijke gehalte aan hyaluronzuur van uw huid aan en helpt het vocht te binden zodat uw huid zijn natuurlijke glans behoudt.

De actieve ingrediënten en vitamines van dermaOXY DAY PROTECTION CREAM voorzien uw huid van voeding en antioxidanten die vrije radicalen binden en de afbraak van collageen- en elastinevezels tegengaan. Tegelijkertijd vermindert het gehalte aan duindoornextract donkere plekken in je huid en zorgt het ervoor dat je huid er gezonder, frisser en egaler uitziet.


DermaOXY DAY PROTECTING CREAM werkt diepgaand op de huid en geeft je een mooie, resistente en strakke huid op je gezicht, hals en decolleté.
dermaOXY DAY PROTECTING CREAM is geschikt voor alle huidtypes.


Hoe dermaOXY DAY PROTECTING CREAM te gebruiken
dermaOXY DAY PROTECTING CREAM wordt elke ochtend op uw pas gereinigde huid aangebracht. Verdeel een dun laagje dermaOXY DAY PROTECTING CREAM over uw gezicht, hals en decolleté en masseer de crème in de huid. Voor een optimaal effect kunt u dermaOXY HYDRA gebruiken voordat u dermaOXY DAY PROTECTING CREAM aanbrengt.

actieve ingrediënten
GEHYDROLYSEERD HYALURONZUUR NATRIUMHYALURONAAT PEPTIDE COMPLEX GEHYDROLYSEERD SOJA-EIWIT SQUALENE ALOË BARBADENSIS BLAD (ALOË VERA) HAVTORN HIPPOPHAE RHAMNOIDES EKSTRAM VIN
Producten zijn natuurlijk en bevatten geen parabenen