dermaOXY HYDRA CREAM

   

 

 

  • Voegt onmiddellijk vocht toe aan uw huid

  • Minimaliseert fijne lijntjes en rimpels

  • Perfect voor een gevoelige, droge of ouder wordende huid

 

 

 

 


Het geheim achter een mooie en resistente huid is vocht, ongeacht het huidtype dat je hebt. Met dermaOXY HYDRA krijgt u een verstevigende vochtboost die de vochtbalans van uw huid onmiddellijk herstelt en helpt om vocht vast te houden.


Het hoge gehalte aan hyaluronzuur dringt volledig door in uw onderhuids weefsel en verhoogt de elasticiteit. Tegelijkertijd stimuleert dermaOXY HYDRA uw collageenproductie, minimaliseert het rimpels en fijne lijntjes en maakt het de crème perfect om de tekenen van huidveroudering tegen te gaan.


De actieve ingrediënten in dermaOXY HYDRA worden snel opgenomen en werken samen met de huideigen processen. Daardoor zie je al na 28 dagen duidelijke veranderingen en geniet je van een mooie, sterke en goed verzorgde huid die welzijn uitstraalt.


DermaOXY HYDRA is geschikt voor alle huidtypes

Hoe gebruikt u dermaOXY HYDRA CREAM
Reinig uw gezichtshuid en verdeel een kleine hoeveelheid dermaOXY HYDRA over uw vingertoppen. Masseer de crème met ronddraaiende bewegingen in het gezicht en de hals in. Zodra de crème in de huid is doorgedrongen, kunt u met bijvoorbeeld dermaOXY DAY of dermaOXY NIGHT aanbrengen. Als uw huid erg droog is, raden we u aan om een grotere hoeveelheid dermaOXY HYDRA te gebruiken.

actieve ingrediënten
GEHYDROLYSEERD HYALURONZUUR NATRIUMHYALURONAAT RETINYLPALMITAAT ASCORBYLFOSOFAAT VITAMINE C VITAMINE E
Producten zijn natuurlijk en bevatten geen parabenen