dermaOXY EYE

   

 

 

  • Verhoogt de doorbloeding

  • Vermindert wallen en donkere kringen

  • Verhoogt de elasticiteit van uw huid rond de ogen

 

 

 

 

 


De dunne huid rond je ogen is een van de meest blootgestelde plekken en heeft daarom extra vocht en actieve verzorging nodig. DermaOXY EYE zit boordevol actieve ingrediënten die de vochtbalans van de huidstructuur verbetert en herstelt en wallen en donkere kringen rond het oog actief verminderen.


Het gehalte aan vitamine K verhoogt de doorbloeding en versterkt de haarvaten, de kleine bloedvaatjes, rond je ogen. Bovendien gaat het actieve peptidecomplex de overproductie van interleukines tegen, een signaaleiwit dat bij overproductie zwelling en wallen rond je ogen veroorzaakt.


Wanneer u dermaOXY EYE regelmatig gebruikt, versterkt u de productie van collageen in uw huid, waardoor de huid tekenen van veroudering in de vorm van rimpels en fijne lijntjes rond uw ogen tegengaat.

Hoe dermaOXY EYE CREME te gebruiken
U kunt dermaOXY EYE zowel 's ochtends als 's avonds gebruiken voor het meest optimale effect. Begin met het reinigen van uw huid en dep voorzichtig een dun laagje dermaOXY EYE onder uw ogen en langs de zijkant in een naar buiten gerichte beweging. Vermijd contact met het oog zelf.

actieve ingrediënten
NATRIUMHYALURONAAT HESPERIDINE METHYL CHALCON PEPTIDE COMPLEX ALOË BARBADENSIS BLAD (ALOË VERA) RETINYL PALMITAAT VITAMINE A VITAMINE C VITAMINE E Q10
Producten zijn natuurlijk en bevatten geen parabenen