dermaOXY X-LINK CREAM

   

 

 

  • Herbouwt de huid

  • Tot 5 keer meer vocht in de celstructuur

  • Bijzonder geschikt voor droge en gevoelige huid

 

 

 

 

 

Vocht en voeding zijn cruciaal voor de optimale regeneratieprocessen van uw huid. Na verloop van tijd verliest de huid een deel van haar vermogen om vocht vast te houden en cellen opnieuw op te bouwen, daarom hebben we dermaOXY X-LINK COLLAGEN CREAM ontwikkeld.


De crème herstelt 's nachts de vochtbalans en celstructuur, doordat het peptidecomplex de stamcellen activeert en de aanmaak van collageen helpt om je huid soepel te houden. DermaOXY X-LINK COLLAGEN CREAM ondersteunt het vermogen van de opperhuid om zichzelf opnieuw op te bouwen, de zogenaamde epidermisgroeifactor, waardoor de eigen processen van uw huid worden gestimuleerd terwijl u slaapt.


Met het cross-linked hyaluron van de crème worden zowel je huid als onderhuids weefsel voorzien van het nodige vocht en houden tot 5 keer meer vocht in de celstructuur vast, dat in de loop van de tijd vrijkomt. Dit betekent dat je huid er de hele dag stralender en verzorgd uitziet.


DermaOXY X-LINK COLLAGENCRÈME is bijzonder geschikt voor de droge en gevoelige huid, maar kan prima voor alle huidtypes worden gebruikt.

 

Hoe dermaOXY X-LINK CREME te gebruiken
Breng dermaOXY X-LINK COLLAGEN CREAM elke avond aan op een pas gereinigde huid. Verdeel een dun laagje crème over de huid en masseer de crème zachtjes in de huid totdat deze volledig is opgenomen. DermaOXY X-LINK COLLAGEN CREAM kan gemakkelijk alleen worden gebruikt, maar u kunt dermaOXY Hydra of Intensive Serum gebruiken voordat u X-LINK COLLAGEN CREAM aanbrengt.


Voor een optimaal effect kunt u dermaOXY X-LINK COLLAGEN CREAM samen met onze zuurstofbehandeling gebruiken.

 

actieve ingrediënten
GEHYDROLYSEERDE COLLAGEEN PEPTIDE NATRIUMHYALURONAAT CROSS-LINKED GEHYDROLYSEERDE HYALURON ISOPROPYL PALMITAAT LECITHINE OMEGA 3 OMEGA 6 OMEGA 9 RETINYL PALMITAAT PEPTIDE COMPLEX VITAMINE A VITAMINE C VITAMINE VITAMINE VITAMINE VITAMINE B VITAMINE B
Producten zijn natuurlijk en bevatten geen parabenen