dermaOXY NIGHT

   

 

 

 

  • Voeden en opnieuw opbouwen

  • Stimuleert de vernieuwing van uw cellen

  • Spierontspannend effect dat fijne lijntjes tegengaat

 

 

 


Een voedende en hydraterende nachtcrème is een must om uw huid weer op te bouwen terwijl u slaapt. De actieve ingrediënten stimuleren je collageenproductie en samen met het SYN-ake peptide, dat je gezichtsspieren ontspant, is dermaOXY NIGHT zeer effectief tegen de fijne lijntjes en rimpels.


DermaOXY NIGHT zorgt er tevens voor dat je huid de nodige vocht en voeding krijgt door de nacht met een hoog gehalte aan Q10, vitamine E, groene thee en hyaluronzuur, dat volledig hydrateert in je onderhuidse weefsel. Je huid krijgt zijn natuurlijke energie terug zodat je klaar bent voor de volgende dag met een frissere, natuurlijkere en mooiere gloed.


Als u dermaOXY NIGHT samen met onze zuurstofbehandeling gebruikt, bereikt u het maximale effect.

Hoe gebruikt u dermaOXY NIGHT CREME
Gebruik dermaOXY NIGHT elke avond. Begin met het reinigen van uw huid voordat u de crème aanbrengt. Verdeel een dunne laag en masseer het product goed in de huid. Om het optimale effect te bereiken, kunt u bij voorbeeld dermaOXY HYDRA of INTENSIVE Serum gebruiken voordat u dermaOXY Night aanbrengt.

actieve ingrediënten
NATRIUMHYALURONAAT ASCORBYLPALMITAAT PEPTIDE COMPLEX SQUALANE SYN - AKE RETINYLPALMITAAT GEHYDROLYSEERD SOJA-EIWIT VITAMINE A VITAMINE C VITAMINE E
Producten zijn natuurlijk en bevatten geen parabenen